Bokmässan satsar på mångspråk

skarmklipp_bokmassanFör alla som har en möjlighet och vill åka till Göteborg är det dags för Bokmässa denna vecka. Torsdag till söndag är det fest för alla bokälskare – och förutom att det finns böcker högt och lågt kan man lockas av en mängd seminarier och föreläsningar. Nytt för i år är Mångspråkstorget: en särskild plats för utställare som har böcker på olika språk till försäljning. Det är ett samarbete med Internationella biblioteket och det är mycket välkommet! Ett 40-tal språk kommer att vara representerade och det blir en extra stor satsning på barnböcker. Vi från Mångspråksbiblioteket är på plats och botaniserar bland böckerna! Vi hoppas kunna hitta några godbitar, kanske något språk vi ännu inte har eller har väldigt lite av.

Kommentarer är stängda.