Guldkompassen på albanska

e-busulla-arteJa, hallå alla därute på skolorna som läser på albanska! Här har vi den fantastiska och spännande fantasyserien Den mörka materien, del 1 Guldkompassen (och vi har förstås också del 2 Den skarpa eggen och del 3 Bärnstenskikaren). En riktigt gedigen äventyrsroman som drar dig in i historien och låter dig få uppleva några verkligt hisnande äventyr – du behöver bara krypa upp i läshörnan och ge dig av. Om den här boken kan jag absolut säga: Lyckliga du som har den här läsupplevelsen kvar! Författaren Philip Pullman fick 2005 års litteraturpris till Astrid Lindgrens minne, ALMA-priset. När berättelsen börjar befinner sig Lyra och hennes daimon i Oxford. Guldkompassen kommer sedan att visa henne vägen till världar bortom vår egen…

Kommentarer är stängda.